Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

perjantai 8. tammikuuta 2016

Kertooko silmät kaiken ?

Naisen silmät vaeltvat, yht´äkkiä pysähtyvät "tuijottamaan" kauniita korkokenkiä auton istuimella, johon kengät ovat puolihuolimattomasti heitetty.
Mitä "tuijottava" nainen ajattelee?
1. Auton omistaja on läheisessä liikkeessä ostamassa uusia korkokenkiä?
2. Voihan tietysti olla niinkin, että kengät ovat liian pienet ja hänen on vaikea ajaa niillä ja varmasti vielä vaikeampi kävellä? Mutta miksi hän on ottanut kengät mukaansa?
3. Nainen on myös voinut juosta sukkasillaan hakemaan uudet matalat kengät, koska hän haluaa ajaa turvallisesti määränpäähänsä. Perille päästyään hän voi taas vaihtaa korkokengät jalkaansa?
4. Onko korkokengät mahdollinen yllätys, joka on jätetty naisen auton etuistuimelle? Onko hänen rakkaansa ne ostanut?
5. Vai onko kuvan tarina aivan joku muu? Kerro sinä silloin oma tarinasi kuvasta?
Paras kaikista tarinoista palkitaan SisKai rannekorulla
Lähetä oma tarinasi viikon aikana TyyliSiskon sähköpostiin tyylisisko@gmail.com tai kerro tarinasi kommentti kohtaan. Odotamme mielenkiinnolla tarinoita.  Terv. TyyliSisko
ps. parhaat sähköpostiin tulleet tarinat julkaistaan, jos annat siihen luvan, jos et halua nimeäsi julkaistavan niin voit käyttää nimimerkkiä.


2 kommenttia: