Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Rauhoittumista kiireiden keskellä

Sensuelli Irma kävi taas kuvauksissa TyyliSiskon luona. Kuvista ja kuvakulmista vastasi taas tuttuun tapaan mieheni Kaitsu. 
Kiireinenkin nainen voi pysähtyä välillä ajatuksiinsa ja nämä kuvat ovatkin käsinkosketeltavia. Täydellinen rauha valtaa mielen.
Sensuelli Irma on taas matkalle lähdössä ja niinkuin kuvasta näkyy lämpymään. Kuitenkin ennen matkalle lähtöä hän kirjoittaa tärkeän kirjeen salaperäiselle miehelle. Sensuelli Irma haluaa jo fiilistellä tulevaa matkaansa ja pukeutuukin jo yhteen matka-asuunsa/asusteisiin. Ihana kesäinen mekko, kauniit sandaalit ja tietysti tyylikkäällä naisella on aina varpaan kynnetkin lakattu.
Hän vaipuu haaveisiinsa ja kirjoittaa kirjeensä, hänen mielestään käsin kirjoitettu kirje kertoo enemmän kirjottajastaan ja se on mukava saada itsekin.
Kovin salaperäiseltä nainen näyttää ja kirje on varmasti tärkeä! Hyvin ehtii vielä kirjeen kirjoittamaan ennen matkaa ja kukaties tämä salaperäisyyden verhokin vielä aukeaa?

TyyliSisko katsoi mallinsa kanssa vielä matkapuvustoa. Jäädään odottamaan ja vkon aikana tuleekin lisää asukokonaisuuksia ja asusteita, sekä kuvia ja tarinoita.
Terv. TyyliSisko


                                                                                                                                                                                                       













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti