Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Ullakon kätköistä



Viimepäivinä olen paljon miettinyt lapsuuttani ja muistoja joita olen kätkenyt sydämeeni. Tämän kuvan tytöt etsivät aarteita ullakon kätköistä, aivan kuin minäkin aikoinaan isosiskoni kanssa. Vanhasta kirstusta löytyi aina kaikkea kivaa, äidin vanhat sinapin keltaiset korkokengät ja ihana "kesäkretonki" joka oli äidillä ollut nuorena. Kirstusta löytyi myös vanhoja rakkauskirjeitä joita äitimme oli saanut isältämme.
Kinastelimme isosiskoni kanssa kumpi ensin saa laittaa äidin korkokengät jalkaansa ja kulkea niin kuin hieno nainen kulkisi. Se oli ihanaa aikaa ja muistot pysyvät aina sydämessä. Mitähän nämä tytöt ovat löytäneet kätköistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti