Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 25. maaliskuuta 2017

"Katumuotia"

Kevät tekee tuloaan ja sen huomaa jo liikkeissä ja ihmisten askelista kadulla. Talvella on kiire aina sisälle lämpimään liikkeisiin, mutta kun kevät aurinko lämmittää, niin askelkin on verkkaisempi ja viivähdetään näyteikkunoita katselemaan. Seksikäs pitsi ei ole edelleenkään väistytynyt, pitsiä voi näkyä mekon altakin ja edelleen kauniita pitsimekkoja eri väreissä, ihania pastillija ja tietenkin se tuttu ja turvallinen musta. Röyhelöt myös eri muodoissa tekevät taas tuloaan ja raikkaat raidat, niin pystysuorassa kuin vaakasuorassa näkyvät varmasti kevään ja kesän katukuvassa. Liikkeissä näkyy myös paljon pliseerattuja kauniita hameita yhdistettynä vaikka hohtavaan metalliin.
Tänä keväänä katukuvaan on jo ilmestynyt sporttisia olovaatteita ja "pyjama" pukeutuminen on myös in ja niistä löytyykin paljon eri vaihtoehtoja ja monenlaisia kuoseja, on kukkaa ja raitaa.
Katukuvassa nähdään myös tummanpuhuvaa, mutta romanttista goottityyliä. TyyliSisko onkin jo ollut "bongaamassa" näitä sekä liikkeissä, että katukuvassa. Mielenkiintoinen kevät ja kesä on tulossa muutenkin, kirjoitinhan joku aika sitten miten oma "työkenttäni" laajenee ja sitä odottelenkin todella innolla. 










Nämä vaatteet ja asusteet kuvissa ovat liikkeestä josta minut löytää jatkossa Pukeutumisneuvojana perjantaisin iltapäivällä, mutta edelleen haluan pitää vielä paikan salaisuutena.
terv. TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti