Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

maanantai 21. elokuuta 2017

Haaveilua !

Rakastan yli kaiken kesää, aurinkoa, vihreää luontoa, kasteista ruohoa, valoisia iltoja, jopa hyttysten ininää. Ihania pyöräretkiä ilman kiirettä, eväiden syöntiä kaksin rannalla vieretysten. Sitten tulee syksy, sataa, tuulee ja palelee, pitää hakea jo enemmän päälle, puhumattakan talvesta joka jo heti syksyn jälkeen kolkuttaa ovella. Istut sisällä ja "kyhnötät", mietit: Voi menisipä talvi pian ohi, alkaisi kevät aurinko paistaan, ruoho vihertämään, tuntuu, että keväällä mielikin virkistyy ja ajatteleekin selkeämmin. Keväällä on ihana kävellä luonnossa, sitä "ahmii" kevään raikkautta, kuuntelee lintujen laulua ja puron solinaa. Pakko myöntää, että olen kevät ja kesä ihminen, en kaipaa kylmää, en loskaa enkä sadetta, mutta tiedän, että kyllä se kevät sieltä koittaa kylmän talven jälkeen. Voit heittää villasukat nurkkaan ja juosta paljain varpain kasteisella nurmikolla, tuntea maan lämmön. Äitimaan joka hyväilee sinun joka soluasi. 
Nyt pitää lakata haaveilemasta ja kohdata todellisuus, ehkä vielä on satunnaisia kesä päiviä jäljellä, sitten alkaa syksy ja kylmä talvi, mutta senhän me tiedämme, että se uusi kevät ja kesä koittaa taas pitkän talven jälkeen ja sitä odotamme.
-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti