Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 3. helmikuuta 2018

Päivin erilaista tyyliä !




Musta on aina tyylikästä ja Päivihän on viileä kesä, eli mustaa voi käyttää, mutta ei koskaan lähellä kasvoja. Päivi laittoi korviinsa TyyliSiskon tekemät ja suunnittelemat pitsiset korvikset.










Päivi haluaa rikkoa aina vähän rajoja pukeutumisessa, niin kuin tässäkin, klassinen huivi ja kengät, mutta sitten musta rohkea nahkahame yläpuolelle polven ja laukku kaikkea muuta kuin klassinen.


Välillä on hyvä tarkistaa onko Kullalta tullut viestejä !

















Ihana rauhallinen hetki. Päivi ei edes tiedosta, että Kaitsu kuvaa. Mitähän muuta sitä nainen lukee kuin mtä kaikkien naisten pitäisi tietää kengistä.
























Ajatukset varmaan ovat jo siinä, että pian näkee taas oman Kultansa.




















Tässä myös TyyliSiskon uutta kaunista pitsikorvakorua jonka olen virkannut ohuen ohuesta metallilangasta ja Kaitsu suunnitteli siihen lukon joka on kuin koru. Nyt näyttävä korvistrendi jatkuukin keväällä ja aivan niin kuin Päivilläkin vain toiseen korvaan laitettuna. Kannattaa käyttää hyvin minimaalista muotoa, kun käyttää isoa korvakorua ja varsinkin vain toisessa korvassa, sillä saa siihen dramattisuutta ja näyttävyyttä.



Tässä on asenetta !
































Aikuinenkin nainen voi pukeutua nuorekkaasti ja tässä kuvassa ei todellakan Päivi ole lähdössä tanssimaan. Jalan asento näyttää selvästi, että shoppaileen lähdössä. Tämän kevään trendi on myös nahka kaikessa muotoa. Paljon näkee myös ns. "katutyylitaitureilla" nahkatrenssejä. Näitähän takkeja löytyy ihanista vintage-kaupoista. Tämä Päivin nahka bleiseri on ajaton ja aina tyylikäs.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti