Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

maanantai 19. marraskuuta 2018

Huikea matka

TyyliSiskon blogi aukaistiin 2015, kun valmistuin Eat pukeutumisneuvojaksi ja matka on todellakin ollut huikea. Olen nöyrästi kaikille kiitollinen, kun olette jaksaneet kulkea tällä matkalla. Välillä olen kirjoitellut todellakin muutakin kuin tyylistä ja muodista. Kirjoittanut tänne ajatuksiani ja Esikoisteokseni Pysähdyskin tuli kirjoitettua jonka Kaitsu niin upeasti kuvitti. Kaitsu on myös vastannut koko blogin ollessa kuvista. Meillä on ollut innokkaita malleja ja olemme saaneet hyvin erilaisia kuvia. Kaikesta tästä olen myös Kiitollinen.
Kiitos kaikista ihanista Yv viesteistä joita olen saanut matkan aikana. TyyliSskon blogia on seurattu 53 maasta ja kävijämäärä on yli 30 000 tällä hetkellä.
Nyt on tullut aika pitää vähän taukoa, kirjoittaminen on ollut ihanaa, mutta nyt puhaltaa uudet tuulet ja kirjoittaminen jatkuu muissa merkeissä. Aika ei riitä kaikkeen, niin mielelläni kuin olenkin pitänyt tätä blogia. Joskus on laskettava omat voimavaransa ja irroitettava, sillä joka paikkaan ei ehdi, eikä kuulukaan ehtiä.
TyyliSiskon blogi jää nyt pienelle tauolle, että jaksan puurtaa uuden asian edessä.
Kiitämme kaikkia meitä seuranneita ja odotamme, että tulee taas se päivä, kun TyyliSiskon blogin sivut alkavat elää uudelleen, mutta nyt Teille kaikille ihanaa loppuvuotta ja onnekasta tulevaa vuotta 2019.

terv. Sisko Vainio
       TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti