Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Värillä on väliä

Sensuelli Irman hiukset on värjätty mustaksi ja luonnostaankin hän on tosi tumma. TyyliSisko on käynyt mallinsa värianalyysin lävitse ja tämä nainen itsekin tietää, että ei laita päällensä eikä myöskään asusteeksi mitään esim. syksyn värejä. Sensuelli Irma viihtyy kylmissä sinisävyisisssä väreissä ja mustien hiuksiensa takia hänelle sopii hyvin myös raikkaat värit kuten tämä vihreä huivi. Hyvin hänelle sopii myös puuterimaiset roosan sävyiset ja kauniit pastillit, niin kuin olemme huomanneet hänen kuvistaan.                                                
                                                                     
 
 Sensuelli Irma sai kokeilla ensimmäistä kertaa TyyliSiskon uutta korvismallia joka kantaa työnimeä "ruusukiikku". Korvakoukku on allergiatestattua, alkuaine bionium. Ruusun olen tehnyt akryllimassasta ja Kaitsu on tehnyt siihen hopeisen ankkurisilmukan ja hopealangasta taivuttanut siihen kuuluvan "kiikun" ja lisännyt hopeaketjun. "ruusukiikku on TyyliSiskon toteuttama ja suunnittelema aivan uusi malli. 
                                                                                                                                  

Tässä mustana sama malli kuin edellä. TyyliSisko on nyt myös siirtynyt hopeaan korujen suhteen. Mallisto on alullaan ja toivottavasti saamme kevääksi jo erilaisia hopeisia kaula ranne ja korvakoruja. Edelleen jatkamme villikissojen hyväntekeväisyyskorujen toimittajana ja suunnittelijana.

Toivottavasti jo seuraavalla kerralla saamme ulkokuvia Sensuelli Irmasta kun hän taas saapuu kuvauksiin. Kuvia tulee viimeksi otetuista ripotellen lisää, kun ehtii niitä muokkaamaan.
Terv. TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti