Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Rakkauden juhla, häät 26.3.2016

 TyyliSiskolla on ollut vähän kiirettä viimeaikoina, kun on saanut tehdä noita Unelmakyyneliä joita on mukavasti tilattu. Nyt vihdoinkin ehti laittamaan Eijan ja Tinon juhlapaikasta kuvia. Tässä kuvassa onkin häävieraiden tunnelmaa, keskustelua ja iloista naurua.









 

Hääväkeä vähän toisesta kuvakulmasta. Tässä edessä on Eijan toinen poika Valtteri.



































Nyt katsotaan kumpi määrää "kaapin " paikan. Aika tomerasti Eijan jalka tömähti lattiaan, mutta uskon, että yhdessä ne päätökset tehdään. Kakku ja ruoka oli muuten todella hyvää.
















Tästä nyt samasta asetista nätisti otetaan, tarkkaa touhua.








 Laita sinä mulle ja minä sulle ja tietenkin ristiin, onnistuukohan tämä?







Mitäs te vieraat nyt niin tarkkaan katsotte, mehän syötiin tätä kakkua ihan hyvin. Mahtaako vieraat odottaa, että kakku saadaan syötyä, niin päästään pyörähtelemään lattialle.



Tässä sitä nyt sitten mennään meidän häävalssia, kaikki katsoo, mutta hienosti tämä pari tanssii.























Äiti eli Eija sai tanssia molempien poikiensa kanssa, Vasemmalla Valtteri ja oikealla Ville. Kuvista hyvin näkee miten ylpeä on Eija pojistaan ja pojat äidistään.
 


Kaitsukin pääsi viemään morsiamen valssiin. Hienosti tuo meni vaikka vähän totiset oli ilmeet. Eka kertaa yhdessä tanssivat, jännittäähän sekin vähän.
















Ajatelkaa kuinka hauskaa lapsilla oli, ihanat juhlamekot molemmilla päällä ja pyörähdys oli kuin piruetti, mekon helma lähti liitoon. 
                                                                                                                                                                                                        

Hauska leikki menossa. Illan juontaja Ulla Kamppinen kertoo tarinaa ja ennen sitä tuoleille on kerätty hääväestä yhdeksän ihmistä mukaan lukien tarinassa olevat kuningatar ja kuningas jotka tietysti olivat morsian ja sulhanen. Ensimmäisenä oli kaksi hevosta, sitten ajuri,  seuraavilla tuoleilla oli kuningatar ja kuningas ja heidän takana vaunut. Kaiken "kruunasi" rasvari jolla olikin ihan oma tehtävänsä. Tarina eteni ja kaikilla yhdeksällä oli oma tehtävänsä, mutta tämä leikki jätetään vähän salaperäiseksi eikä kerrota enempää, mutta sen voin sanoa, että muillakin vierailla oli hauskaa.

                                                        






















Ulla juonsi illan tyylikkäästi ja huomasi, että ei ollut ensikerta. Illan loppupuolella aloitettiin karaoke ja ensimmäisenä ehti morsian joka lauloi sulhaselleen eli miehelleen Oikeesti kappaleen, hempeä rakkaus laulu.


                                                                                                                                    
 




















 Eija oli ahkerasti laulamassa lavalla ja myös hänen poikansa Ville. 
          
                                                              

Kaksoissisko Maarit oli myös ahkera laulaja ja tässä keskikuvassa kuuntelee Eijan pojat. Kaitsukin innostui elämänsä ensimmäistä kertaa laulamaan. Olin todella otettu. 
 
 




















Eijan ilme kertoo paljon, voiko tyytyväisempi olla! Häät onnistui hienosti ja jäi ihania muistoja. Tinokin tuntuu olevan tyytyväinen ja nyt lähdetään viettämään ensimmäistä yötä miehenä ja vaimona. Paljon onnea vielä Ihanat Eija ja Tino. Älkää antako arjen harmauden tulla kotiinne, niin kuin Kaitsu hienosti puheessaan lopuksi sanoi.                                                                                                                                   

2 kommenttia:

  1. Sisko aivan ihania kuvia kiva otos meidän hääviettopaikastamme ja illankulusta Järilässä. Kiitos vielä kaikille häävieraille teitte päivästämme ikimuistoisen!

    VastaaPoista