Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Vaihtoehtona housut

Olen jo itse pitkään etsinyt leveitä "puolimittaisia" housuja. Sellaisia jotka voi myös laittaa vaikka kesän juhliin ja vihdoinkin löysin Ted Bakerin hyvin istuvat ja monikäyttöiset housut. Yläosaksi valitsin Creamin kauniin tiukkaan kudotun topin ja siihen kuuluvan pitsisen neuletakin.  Kengiksi valitsin Höglin matalat avokkaat ja laukuksi Guesin kauniin vaalean olkalaukun. Pukeutumisneuvojana olen oppinut jo itsekin siihen, että laatuun kannattaa panostaa ja nämäkin vaatteet "palvelee" pitkään ja asusteilla saa taas uudenlaista ilmettä. Punaisilla kengillä ja laukuilla saat tähän hillittyyn kokonaisuuteen raikkautta jos niin haluaa.



















Topin etuosassa on kaunista pitsiä ja tämä toppi onkin hyvin naisellinen. Neuletakki on kuvassa käsivarsilla vain siksi, että topin malli tulee kuvassa esiin, mutta tietenkin tämä ihana ohut pitsinen neuletakki peittää juuri ne olkapäät joista me naiset niin usesasti puhumme ja onhan se toki kauniimpaa peitettynä, varsinkin juhla-asuissa.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti