Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 22. heinäkuuta 2017

Pieniä askelia



Jokainen varmaan muistaa lapsuudestaan miten kaapista löytyi ne ihanat äidin korkokengät. Miten kiva niillä oli "taapertaa" menemään ja leikkiä isoa tyttöä. Tämänkin kuvan pikku tyttö on löytänyt äidin kengät ja hauskaa on.















Tässä vähän "tuumaillaan", että mihinkähän tässä nyt seuraavaksi lähtisi. Hakisiko vielä uudet kengät äidin kaapista vai mitähän sitä tekisi?
























               



Kyllä siinä hymy nousee kasvoille, kun katselee tyttärensä touhuamista.















Menisinkö nyt vaihtamaan vaatteet, että päästään ottamaan seuraavaa kuvaa ! Ei kuitenkaan ihan vielä sillä tytärkin haluaa äidin kanssa kuvaan.






Oli todella kiva päivä ja ehti vähän hassutellakin kuvissa. Tämä äiti on todella "heittäytyjä" sen näkee kuvistakin.




























Varmoin askelin tytär kiipeää ja äiti pitää turvallisesti kädestä kiinni.





























Pikkusiskokin on tullut katsomaan maton kauniita värejä isosiskon ja äidin kanssa.
TyyliSisko kiittää ihanasta iltapäivästä äitiä ja tyttäreitä ja Kaitsua, hän hoiti taas kuvaushetket varmaan omaan tyyliinsä.







1 kommentti: