Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

tiistai 9. tammikuuta 2018

Muistoja 2017

Kosketus

Lämmin kosketus sinussa ja minussa. Tuuli johon yrität tarttua, maa joka tuntuu jalkojesi alla. Pehmeä lapsen käsi joka tarttuu käteesi. Kahden hellä kuiskaus kesäyössä. Rannan hiljainen aalto joka ajautuu kivikkoon ja puut jotka kietoutuvat toisiansa vasten. Kaunis runo jonka olet lukenut rakkaasi huulilta. Tunne joka koskettaa, tarttuu sinuun ja vie sinut elämän pyörteisiin. Pysähdyksiä ! Voima joka kuljettaa sinua eteenpäin. Herkkä ihmisen mieli joka välillä surkastuu olemattomiin, mutta pinnistää kuitenkin aina jostakin jaloilleen. 
"Vanhus joka oli jo uupunut, mutta voima käsissä oli vielä vahva ja katse lämmin. Rakas läheinen joka näytti oikean suunnan elämälle ja teki siitä tarkoituksenmukaista. Opetti viimeisillä voimillaan ja antoi paljon viisautta sanoillaan, rakensi sillan jota pitkin on hyvä kulkea.  Antoi takaisin jotakin suurta jonka luulin jo hukanneeni ja nyt tiedän, että kaikella on tarkoituksensa, mutta joskus me joudumme vaan "kipuilemaan" huomataksemme, että avaamme silmämme nähdäksemme lähelle.
-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti