Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

maanantai 26. lokakuuta 2020

Pintaan

Pitkä aika kun olen tänne kirjoitellut, mutta nyt tuntui, että on oikea hetki taas alkaa pitämään TyyliSiskon blogia. Nyt tästä tuleekin vähän erilainen. Yleensä olen kirjoitellut laidasta laitaan muodista ja tyylistä ja myös ajatuksiani ja runoja. Korona aika on saanut meidät kaikki ihmiset varmaan ajattelemaan monistakin asioista erilailla kuin ennen. Olemme hiljentyneet tänne kotinurkkaan ja meistä jokainen on tehnyt itselle tärkeitä juttuja mistä kukin olemme saaneet voimaa. 

Minulla tämä voimanlähde on ollut kirjoittaminen ja olenkin tässä viimisen vuoden aikana kirjoittanut uuden runokirjan. Mieheni Kai Vainio on suunnitellut kirjan kannen ja Ystäväni tytär Heidi Vettenranta on kuvittanut nämä runot. 

Kirjaa oli hauska tehdä vaikka siinä käsitellään vaikeitakin asioita, mutta tiedämmehän, että kaikista me voimme selvitä, kun itsellä on halua siihen.

Pintaan kirja tulee siis nyt jatkossa näkymään blogissani sivu ja kuva kerrallaan tulevien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana.

Pintaan kirjassa on tarina joka voi koskettaa ja kuulua kelle tahansa.

Nautinnollisia lukuhetkiä ja kommentteja tai ajatuksia voi yksityisesti minulle lähettää edelleen.

Syksyiset terveiset täältä maaseudun rauhasta teille kaikille!

t.Sisko Vainio

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti