Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Ätienpäivä

 Meidän päivämme jota olemme odottaneet. 

Me äidit olemme tärkeitä muulloinkin, kuin äitienpäivänä. Olemme aina valmiit tukemaan ja kuuntelemaan lapsiamme. Annamme sydämemme joka kerta kun lapsiimme sattuu tai kun he ovat iloisia tässä elämän temmellyksessä.

 Uppoudumme kuuntelemaan lapsiemme murheet ja nostamme heidät ylös jos he kompuroivat.

 Tämä kaikki on meille ilon tunnetta sisällämme, että meitä tarvitaan. 

Muistelemme usein aikaa kun lapsemme olivat pieniä ja miten lauloimme unilaulun hiljaa heidän vieressään ja miten usein nukahdimme itsekin.

 Miten kuulimme lauseen :Äiti en mene enää koskaan kouluun koulu on tylsää. Miten selitimme lapsellemme, että oppimista tarvitaan elämämme matkalla. Miten me äidit olimme juuri ne ensimmäiset jotka kuulimme lapsiltamme, äiti olen ihastunut. Miten me äidit lohdutimme, kun tämä ihastus katosi ja kyyneleet valuivat pitkin lapsiemme poskia. 

Emme yhtään yritä nostaa päätämme, että olemme parempia kuin isät, mutta nyt meillä on juuri tänään siihen oikeus ja tosiasia on, että me äidit olemme hyviä, rakkaita ja täydellisiä.Varsinkin tänään.

-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti