Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

perjantai 26. elokuuta 2016

Elämän kiertokulkua


Syksy koputtelee ovella ja aurinko yrittää vielä pilkistää pilvien raosta. Kesä on pyyhkäissyt pois ja syksyn varjo on jo astumassa. Syksyssä on paljon kuitenkin kaunista. Ruskan värit ja ilta hämärät, kynttilöiden kaunis tunnelma ja takkatulen loimu. Syksyssä voi nähdä myöskin hauskojakin asioita, miten lapsi juoksee vesilätäkköön, hyppii siinä suupielet hymyssä. Vielä hauskempaa se on jos lapsi onnistuu karkaamaan sukkasillaan, ainakin lapsen mielestä. Syksy tuo puiston penkille vanhan pariskunnan jotka miettivät elämänsä syksyjä siinä istuessaan.
Syksy on pieni hetki taas elämässä, sitten tulee talvi ja taas havahdumme siihen, kun jääpuikot sulavat räystäissä ja kevät aurinko alkaa taas pilkistää verhojen välistä. Silloin jälleen olemme saaneet uuden kevään ja odottelemme mitä ihanaa se tuo taas tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti