Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

keskiviikko 31. elokuuta 2016

"Vanhalle" uusi elämä


Vanhan vintin kätköistä löytyi matkalaukku joka pysäytti miettimään, mitähän tälläkin on kuljetettu ja missä kaikessa se on ollu? Laukku oli jo aika "ränsistynyt" ja hyvin vanha. Lukkokin siitä oli jo hajonnut. Istuin vintin rappusilla ja ajattelin, kenellehän tämä on kuulunut? Varmasti joku upea nuori nainen on usein pakannut laukun ja lähtenyt maailmalle, varmaan Pariisiin. Laukku on ollut täynnä hienoja silkkisiä alusvaatteita ja upeita juhlaleninkeitä, tietysti silkkisiä tai paksusta sametista. Monet korkokengätkin on mahtunut laukkuun ja monenlaisia asusteita. Matkalta palattuaan nainen on vienyt laukun taas vintille odottamaan uutta matkaa.
Laukku on voinut olla myös nuoren avioparin jonka he ovat saaneet häälahjaksi ja joka muistojen kätköissä on kulunut vintillä ja sitä on käytetty aina kun on tarvittu.
Laukku on voitu myös vaikka huutaa huutokaupasta ja sen jälkeen unohdettu vintille. Se on ainakin varmaa, että laukulla olisi monta tarinaa kerrottavana ja se kätkee paljon sisäänsä, mutta jokainen meistä voi matkata mielikuvitusmaailmaansa ja keksiä laukulle oman tarinan.
TyyliSisko halusi antaa laukulle vielä uuden elämän ja maalasi laukun punaiseksi, joku muu olisi voinut antaa laukun olla sellaisenaan, mutta mielestäni laukusta tuli tyylikäs ja sai täysin uuden ilmeen, ei haittaa vaikka lukko on rikki, laukku on kaunis sisustukseen ja voihan sen sisälle kätkeä aarteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti