Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 25. elokuuta 2016

Miten kaikki alkoi?

Keväällä 2015 valmistuin Eat Pukeutumisneuvojaksi ja silloin aloin miettimään, että jospa minäkin alkaisin kirjoittamaan blogia. Sillon ajattelin, että kirjottelen sinne joskus vähän jotain, vähän yritän myydäkin jotain ja Sensuelli Irma oli innostuneena mukana kuvauksissa ja Kaitsu vastasi meidän kuvakulmista ja kuvauksesta. Minä TyyliSisko vastasin tarinoista ja asusteista ja vaatteista. 
Blogini avasin lokakuussa ja huomasin melko nopeasti, että sinne oli kiva kirjotella kaikkia tarinoita, tyyliäkään kuitenkaan unohtamatta. Monesti kuvat joita löysin jostakin synnytti tarinoita ja joskus tarina vaan alkoi kulkemaan ja Kaitsu etsi siihen kuvia, hyvä esimerkki oli esim. markkinoilla jossa lopuksi oli hämmästynyt bussikuskin ilme. Tämä on ollut saumatonta yhteistyötä ja Sensuelli Irmakin on ollut aina valmis heittäytyyn. Myöhemmin kuvauksiin tuli myös "Elovehnä" Eeva ja monta hauskaa kuvaa ja tarinaa saatiin, unohtamatta Eijan ja Tinon häitäkään jossa sain olla kaasona ja olla valitsemassa Eijan hääpukua ja asusteita ja tietysti myös Tinon.
Myöhemmin huomasin, että myynti tämän kautta ei ollut meidän juttu ja jätinkin sen kokonaan pois.
Kuukaudet kuluivat paljon tapahtui myös ihan henkilökohtaisella tasolla, iloa, elämässä eteenpäin menemistä ja myös surua. Huomasin, että blogista alkoi tulla minulle tavallaan paikka johon halusin paeta, halusin kirjoittaa jotakin kaunista ja vähän hassujakin juttuja esim. Hilman ja Tyynen tarinoita tai "Tarkkailijat". Unohtumaton matka oli myös Kaitsun kanssa Pariisiin ja tulihan siitäkin pieni tarina. Silloin kun aloitin kouluni en vielä osannut aavistakaan mitä kaikkea mielenkiintoista se tuo tullessaan. Olen saanut tehdä analyysejä, pitää ihania pukeutumisiltoja ja henkilökohtaista neuvontaa asiakkaalle ja kaikki nämä on ollut antoisia hetkiä.  Värianalyyseissä on jäänyt parhaiten mieleen oma pikkusiskoni joka lähes aina on värjännyt hiuksensa mustaksi ja voitte vaan kuvitella miten se vie kaiken värin kasvoista jos hänen väribalettinsa on lämmin syksy. Pikkusiskoni on nykyään niin hius- kuin muiltakin väreiltään aivan ihana ja tämänkin tarinan löydät otsikolla Juhlatunnelmissa.
Olen nöyrästi Kiitollinen Teille kaikille jotka olette jaksaneet lukea näitä tarinoita ja elää TyyliSiskon matkassa. En olisi koskaan voinut uskoa, että vajaassa vuodessa olemme ylittäneet 10 000 kävijä määrän ja tästä haluankin kiittää teitä kaikkia ja toivon, että jaksatte edelleen seurata näitä joskus vähän hassujakin, mutta aina kuitenkin tyyliäkin sivuttavia "juttuja". 
Tämä on ollut minulle erittäin antoisaa aikaa ja on ollut ihana jakaa Teidän kanssanne nämä hetket ja nöyrästi jatkan eteenpäin.

Terv. TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti