Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 3. syyskuuta 2016

Elämän "Eliksiiri"







Elämässä tapahtuu joskus kummallisia asioita, kuvittelet, että autat läsnäolollas ja tukemalla ja huomaatkin, että olet astunut harhaan. Joskus on vaan parempi olla hiljaa omassa yksinäisyydessään. Herätä uuteen aamuun ja antaa itsellensä lupa valita mihin suuntaan elämässä lähdet. Tämä kuulostaa varmaan monelle tutulta ja sitähän se onkin. Välillä menemme elämässä eteenpäin pienin askelin ja välillä vähän "juoksuaskelillakin" pääasia kuitenkin, että menemme emmekä jää paikalleen.
Usein teemme samat virheet uudelleen ja taas nousemme kun saamme taas voimaa jostakin. Tälläisen monen myllerryksen jälkeen osaamme nauttia elämästä joka meillä on juuri tässä ja tällä hetkellä. Pienet asiat jotka olimme taas unohtaneet liian pitkäksi aikaa huolehtiaksemme muusta. Tärkeää on muistaa oma "tukipylväänsä" kiinnittyä taas siihen ja nauttia elämästämme. 
Mennä päivä kerrallaan ja tehdä juuri niitä asioita mistä nauttii, unelmoida, olla kiitollinen, se on sitä elämän "eliksiiriä". Nyt varmaan mietitte, että miten asiat jotka painaa voi noin vaan jättää taaksensa? Ei varmasti voikkaan, mutta on hyvä unohtaa kuitenkin ikävätkin asiat hetkeksi ja ehkä ne näyttävät huomenna jo paremmalta, siihen uskomme.
-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti