Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 8. syyskuuta 2016

TyyliSisko mukana jälleen hyväntekeväisyydessä !



Nämä hopeiset korut jotka olen suunnitellut ja toteuttanut mieheni kanssa, koskee myös henkilökohtaisesti itseäni. En ole kirjoittanut tai kertonut paljonkaan omasta itsestäni tänne blogiin, mutta tämä muutti päätökseni. 
Halusin, että tarinani kautta autamme rintasyöpää sairastavia ja juuri tämä sai meidät suunnittelemaan kyseiset korut jotka myöhemmin laitan blogiini.

Oma tarinani

Haluan kannustaa ja tukea teitä jaksamaan. Itsellänikin tuntui ikuisuudelta, kun 2010 sairastuin rintasyöpään ja kuulin hoitomääräni, silloin ajattelin, että yksi päivä kerrallaan.... Elämä ei jaa kaikille kortteja tasapuolisesti. Miksi juuri minä? Kuitenkin näin jälkikäteen mietin, että en olisi tämä ihminen ilman sairauttani. En olisi osannut pysähtyä ja varata itselleni aikaa. Pysähdys oli rankka ja pelko on edelleen läsnä. Tästä kuitenkin mennään eteenpäin ja sitä sydämestäni toivon myöskin teille. Korujen tuotosta menee 10 % rintasyöpää sairastavien hyväksi lyhentämättömänä. "Sydänruusujen" tarkoitus on kertoa: Elämässä voi tulla eteen joskus synkempikin jakso, mutta sitten mennään sisukkaasti eteenpäin ja kohti valoa eli aurinkoa päin.
Muistakaa, niin kauan kuin on toivoa on elämää. Ollaan elämässä kiinni !
terv. Sisko Vainio

ps. lokakuussa olemme markkinoimassa "roosapäivänä" näitä korujamme, mutta ilmoittelen siitä vielä tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti