Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Hää "lookkia"


TyyliSisko oli Päivin kanssa ostoksilla. Sitä ennen olin tehnyt Päiville värianalyysin, tyylipersoonallisuustestin ja vartalonmuotomittauksen.
Päivi on viileä kesä, vartalonmuoto pehmeä suora ja tyylipersoonallisuus on luonnollinen ja naisellinen.
Tämä puvun malli tuo esille hienosti vartalon uuman joka saa näkyä ja puvun kangas on tiukkaan kudottua.
Tämä oli Päiville selvä valinta, väri oli todella kaunis ja hillitty, olkapäitä peitti väreihin sointuva huivi hyvin. Puvun yläosa oli väriltään hennon vaaleanpunainen ja takana oli kaunis näyttävä pronssin värinen vetoketju joka myös toi pukuun särmää.














 
 
Pukua valitessa on myös  
tärkeää mitkä asusteet tulevat. Tässä halusimme korostaa tätä kaunista naisellista pukua ja tietysti kantajaansa. Värimaailman pidimme koko ajan kauniisti sointuvana puvun väreihin ja kengät Päivi halusi korkeat ja naiselliset. TyyliSisko suunnitteli ja valmisti rannekorun joka myös täydensi tätä kaunista kokonaisuutta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti