Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

tiistai 21. helmikuuta 2017

Pöydän ympärillä


Useimmiten kun me naiset kokoonnumme pöydän ympärille ja kaikilla on hauskaa ja paljon asiaa, niin joskus tuntuu, että kaikki puhumme yhtäaikaa ja se synnytti tälläisiä ajatuksia:

Keräännymme kaikki pöydän ympärille, ollaan aivan hiljaa ensin ajatusten kanssa. Yksi kosketus avaa uuden maailman, tunteiden valtva myllerrys täyttää pöydän. Kaikki puhuvat yhteen ääneen, kuin liikenteen ruuhka neljän aikaan. Välillä valot vaihtuvat ja tarinat muuttuvat. Taas välillä aivan hiljaista, käsinkosketeltavan hiljaista. Käännät katseen toiseen ja taas mennään päin punaista, ilman suuntaa ja välillä yhtä sekasortoa kaikki. Poukkoillaan sinne ja tänne ja yht´äkkiä täysi jarrutus. Huomataan, että on kotiin lähdön aika. Oli taas kiva tavata.
-sv-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti