Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

perjantai 23. maaliskuuta 2018

Kenkien tärkeys pukeutumisessa !

Olet lähdössä juhliin ja mietit asukokonaisuuttasi ja asusteita. Kengillä on tärkeä osa kokonaisuudessasi. Sinulla on kaunis mekko ja jos laitat siihen vähän "nuhruiset" kengät, niin se sinun kaunis kokonaisuutesi muuttuu vähemmän kauniiksi. Sama tietysti on myös toisin päin, sillä pukeutumisessa katsotaan juuri sitä kokonaisuutta. Kenkäpari on kuitenkin hyvä valita huolellisesti ja todellakin ajatella myös sitä, että ne tuntuvat hyvältä jalassa eikä vain pelkästään näyttävät hyvältä. 
Kaapissasi olisi hyvä olla klassiset mustat avokkaat joilla voit mennä juhlaan kuin juhlaan. Tietysti siellä voi olla myös kengät jotka ovat juuri nyt suurinta "hittiä". Nyt käytetään myös paljon tossuja ja niissä näkyy monenlaista "kimalletta" rusetteja, koruja, niittejä ym. Tossutkin ovat hyvä vaihtoehto vähän siihen remmonpaan "lookkiin" vaikka pitkän mekon kanssa kun lähdet kavereiden kanssa iltaa istumaan tai elokuviin jne. Tossutkin ovat tänäpäivänä kuin korut, niin kauniita ne ovat.
Moni asia myös muuttu meissä naisissa sen mukaan mitä me laitamme jalkoihimme:  ei siis ainoastaan asun ulkonäkö, vaan myös ryhti ja vartalon muoto ja sitä kautta myös itseluottamuksemme kasvaa.
 
Muistakaa, että kengät, tossut, saapikkaat, vapaa-ajan kengät ne kaikki kertovat sinusta persoonana. Valitse huolella sillä tänä päivänä on mistä valita ja hinta ei ole se ratkaseva, mutta kyllä tietysti laatu palvelee pitkään. 
Muista kuitenkin, että kengät ovat kuin taideteoksia ja kertoo kantajastaan.

Carl Jung on sanonut viisaasti: Kenkä joka sopii yhdelle, saattaa puristaa toista: ei ole olemassa kaikille sopivaa elämän reseptiä.

terv. tyyliSisko Sisko Vainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti