Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 29. maaliskuuta 2018

"Ulkopuolinen"

Olette varmasti tunteneet itsenne joskus ulkopuoliseksi? Teistä tuntuu, että olette antaneet ja tehneet jonkun toisen edestä kaiken mahdollisen ja silottanut tien jota pitkin on hyvä kulkea.  Kuitenkin saatte edelleen tuntea sisimmässänne, että ette kuulu joukkoon ja teidät jätetään kaiken ulkopuolelle. Sydämessänne sattuu, mutta ette kuitenkaan näytä sitä muille, itkette hiljaa suruanne ja kukaan muu ei edes ymmärrä satuttavansa koska olette aina jääneet ulkopuolelle. Se on luonnollista, että ette kuuluu tähän "piiriin". Kukaan ei koskaan kysy teiltä: miltä tuntuu? miten sinä voit? 
Olen miettinyt monesti, että pitäisikö kerrankin sanoa oikeasti miltä tuntuu, mikä satuttaa. Samaan hengenvetoon tajuan, että turhaa sillä jollain ihmeen kaupalla se on kuin tuuleen huutaisi.
Onneksi on oma ihana Rakas vierellä, niin kestää taas tämänkin ulkopuoliseksi tulemisen tunteen ja jaksaa taas eteenpäin.
Te jotka olette kamppailleet samanlaisen asian kanssa, niin ymmärrätte miltä se tuntuu ja varmasti myös senkin, että mikään ei koskaan muutu. Mitä enemmän yrität, sitä enenmmän satutat itseäsi.
-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti