Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 22. maaliskuuta 2018

Kevättä ilmassa

Ilma ei vielä näytä kovin keväiseltä, mutta onneksi aurinko jo kuitenkin välillä pilkistää eli kyllä se kevät sieltä koittaa. Olen kierrellyt paljon viimeaikoina taas liikkeissä ja seurannut ihmisiä ja tietenkin myös muotia ja tyyliä. Uskokaa tai älkää, mutta kun päivän liikut kaupungilla, niin näet hyvin erilaisia tyylejä. Hauskin on ollut viimepäivinä se, kun näin nuoren tytön jonka hiukset oli vähän sellaiset "peikkomaiset" molemmissa poskissa oli lävistys eli sellaiset isot "pampulamaiset" helmet jotka oli hopean väriset ne muistuttivat aivan kuin sillä tytöllä olisi ollut pienet kissamaiset "viikset" . Tytöllä oli myös sellainen "pantamainen" koru "pehko" hiuksissaan ja siitä pannasta lähti pienet hopean väriset korvat ja se oli todella hauskan näköinen. Vaatteiksi tyttö oli valinnut mustaa ja housut oli kevään tyyliin revityt ja takki oli musta farkkutakki. Kokonaisuus oli hyvin harkittu loppuun asti sillä hänellä oli hyvin erikoiset mustat niittikengät joissa hieman korkoa ja tietenkin tämä nuorten muoti "villitys" joka meillä "vanhemmilla" naisilla ei näy eli paljaat nilkat. Ainoa joka minua jäi harmittamaan tästä näkemästäni on se, että en pyytänyt saada kuvaa hänestä, mutta jos vielä näen hänet niin varmasti pyydän. 
Mielenkiintoisia "bongauksia" tekee aina välillä ja tämä oli todellakin sitä. Tämä tyyli oli varmasti hänen ihan oma "look" ja sopi hänelle ja oli hänen näköisensä.

Odotellaan kevättä terv. TyyliSisko Sisko Vainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti