Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Keskikesän taikaa

Muistan miten omassa lapsuudessani me tytöt kerättiin aina erilaisia kukkia tyynyn alle juhannusyönä. Kauas ei saanut lähteä kotipihasta ja äiti istui rappusilla ja odotti. Vertailimme kukkia ja uskoimme siihen, että seuraavana yönä näemme tulevan sulhasemme. Veljet vähän nauroivat tälle meidän jutulle, mutta meitä se ei haitannut.
Aamulla heräsimme virkeänä, emmekä kertoneet mitä unissamme olimme nähneet.
Maaseudulla kuului monenlaisia muitakin asioita juhannukseen. Isäkin oli aina hakenut juhannuskoivut pirtin pieleen ja tehnyt vihdat saunaan. Saunaan mentiin jo hyvissä ajoin, että päästiin koko perhe viettämään Mittumaaria. 
Äiti oli koko viikon leiponut meidän tyttöjen kanssa ja kaikki nurkat ja hyllyt oli puunattu puhtaaksi. Lähettyvillä poltettiin myös juhannuskokko jota lähdimme koko perhe katsomaan. Illalla me lapset pääsimme mukaan isän ja äidin kanssa juhannustansseihin, sillä juhannus oli yleensä koko perheen juhla ja me lapsetkin saimme valvoa niin pitkään kuin halusimme.

-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti