Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 30. kesäkuuta 2018

"Sensuelli" Irma kyläili pitkästä aikaa

Kesä on kiireistä aikaa myös "Sensuelli" Irmalle. Onneksi hän ehti piipahtaa kertomaan kuulumisiaan. Työn ja rakkauden täyteistä on taas hänen elämänsä. Itseasiassa nyt hän odottelee kovasti lomaansa, että pääsee "pyyhkäisemään" hetkeksi työn vähäksi aikaa mielestään ja matkustamaan kauaksi pois. Laittamaan kesämekon päälle ja istumaan rantakalliolla ja vain katselemaan merelle. Istumaan siinä hiljaa, niin, että kuulisi jokaisen laineen miten ne lyövät kallioon. Kävelisi välillä rantaan ja heittäisi kesäsandaalit hietikolle. Kävelisi kivikossa ja kastaisi varpaitansa veteen. Antaisi vain ajan kulua eikä olisi kiire mihinkään. Loma on ihanaa aikaa, taakse jäisi edes hetkeksi se "hektinen" työelämä. "Sensuelli" Irma sanoi myös menevänsä torille josta ostaisi kesän satoa olevat mansikat. Ensimmäinen litra menisi varmaan omaan suuhun, mutta pitäähän talven varallekin jättää eli kaikki loput hän perkaisi pakkaseen. Hänellä mahtuu monenlaista tapahtumaa kesään, on juhlia ja sukujuhlia joihin hän osallistuu mielellään. Puhuttiin myös siitä, miten kesä kannattaisi viettää. Molemmat olimme sitä mieltä, että jokaisesta päivästä kannattaa nauttia oli se sitten sateinen tai poutapäivä. Kesällä riittää monenlaisia tapahtumia ja ainakin yhteen kesäteatteriinkin hän oli lupautunut menemään ystävänsä kanssa.
Syksyllä on taas aikaa istua pöytänsä vieressä ja muistella kesää ja niitä kivoja "reissuja" mitä ne toi tullessaan. Varmasti saamme hänet syksyllä kertomaan kuulumisia ja ehkä myös silloin ehdimme napata pari kuvaakin.
-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti