Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Kiinni unelmassa

Katselin eilen mielenkiintoisen elokuvan. Se kertoi naisesta joka halusi luoda jotain omaa ja ainutlaatuista. Hän näki silmissään, että hän on oikealla tiellä. Vaikeuksistaan huolimatta hän meni päämääräänsä kohti. Hän ei luonut sitä pelkästään itselleen vaan kaikille naisille ja kaiken kokoisille naisille. Tämä kaikki tapahtui 50 luvulla ja silloin oli naisen vaikeampi näyttää tai saada kunnioitusta siitä unelmastaan minkä eteen hän oli valmis laittamaan kaikki voimansa.
 Hän sai monesti pettyä ja vei jopa omat korunsa panttilainaamoon, että hän sai työntekijöilleen maksettua palkat. Hän luotti siihen, että kun hän on luottamuksen arvoinen, niin häntäkin kunnioitetaan. Tämä kaikki kantoi hedelmää vähitellen. 
Vuosien saatossa hänen työnsä huomattiin. Hän oli köyhistä oloista ja siksi hän tiesi, että hän joutuu tekemään paljon unelmiensa eteen. Hän antoi tilaa ja arvostusta työntekijöilleen ja niinpä hän itsekin sai sitä. 
Tämä elokuva puhutteli minua paljon, nyt on erilainen vaikea aika, mutta olemme varmasti huomanneet, että kun auttaa toista, niin saa takaisin. Vaikka nyt on vaikeaa meillä kaikilla, niin tämä ei ole ikuista. Mennään unelmia kohti ja rakennetaan siltaa uudelle tulevaisuudelle. Kaikki mitä nyt teemme kantaa hedelmää varmasti meille myöhemmin. 

Ei irroteta otetta omasta unelmastamme!
-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti