Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

perjantai 29. tammikuuta 2016

Dramaattinen nainen mustissaan

Nämä kyseiset kuvat ovat 
Vogue Collections 2015-2016 lehdestä, Newyork,London, Milan ja Paris. Lehden ostin Pariisin lentokentältä, mutta varmasti tätä samaista lehteä löytyy suomestakin.                                                                              
Kuvat ovat Dramaattisen naisen pukeutumista. Dramaattinen nainen pukeutuu mustaan yleensä päästä varpaisiin. Dramaattinen yleensä sekoittaa mittasuhteita ja saattaa käyttää todella isoja koruja välittämättä luustonrakenteestaan, vaikka olisi hento "linnunluinen"


Näissä kuvissa hiukset ei ole niin dramaattiset, sillä yleensä dramaattinen nainen käyttää hiuksissaan
väritehosteita, hiukset ovat usein epäsymmetriset, kiharat ja vallattomat, mutta rastat ovat usein myös dramaattisen valinta. Meikki on tietysti hyvin huomiota herättävä ja voimakas ja huulet ovat yleensä maalattu voimakkaan väriseksi.                                                                       
                                                               Dramaattinen nainen haluaa herättää huomiota missä tahansa hän liikkuukaan. Hän on nainen joka haluaa tulla huomatuksi.
Näissä kuvissa on vain dramaattista mustaa, mutta dramaattinen nainen voi käyttää myös rohkeita voimakkaita värejä, sinisiä, punaisia, keltaisia ja voimakas kontrasti (mustavalkoinen) 
Vaatekaapista löytyy myös nahkaa, turkista, plyymejä ja sulkia, yksivärisyyttä, mutta myös eläinkuoseja.                                                                           Dramaattinen nainen on yksilöllinen, rohkea ja ennakkoluuloton.On eri tyylipersoonallisuuksia, joku voi olla aina dramaattinen vaikka arkeinakin. Sitten on niitä naisia jotka jakautuvat eri tyyleihin, saattaa olla ripaus naisellisuutta, dramaattisuutta ja muuten luonnollinen. Tämä saattaa vaikka näkyä pukeutumisessa, vapaa-aikana luonollinen, töissä romanttisen naisellinen ja juhliin dramaattinen, nauttien että hänet huomataan.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti