Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Löytyykö tyyliä ainoastaan merkkiliikkeistä ?



Olen useasti kertonut, että tykkään penkoa "kirppiksiä", mutta olen myös innokas käymään alennusmyynneissä. Kannattaako kuitenkin valita vain merkkiliikkeet ja kiertää kaukaa kaikki marketit. Penkoessa voi löytää kaikenlaista kivaa, mutta tarvitseeko sitä kotiinsa lisää henkareihin roikkuvia vaatteita?
Jos kuitenkin päättää hankkia jotain, niin tyyliä voi löytyä vaikka sieltä marketin alelaarista, koska itse me jokainen luomme oman tyylimme ja saatamme löytää jotakin juuri "uniikkia" joka sopii esim. kotonasi jo olevaan vaatteeseen. 
Pukeutumisneuvojana luen paljon alan lehtiä ja seuraan tarkkaan mikä on nyt "trendikästä", mutta en halua kuitenkaan liikaa tuijottaa sitä ns. pintamuotia vaan juuri esim. asiakkaalleni valitessa vaatteita ajattelen enemmän sanaa tyyli, mittasuhteet, värit jne. Ei ole tärkeää että vaate on juuri sitä tämän hetkistä muotia. Tärkeää on se miten se istuu asiakkaalleni ja että se on myös hänen näköisensä ja hän tuntee olonsa mukavaksi uudessa asukokonaisuudessaan.  
Pukeutumisneuvojana voin olla apuna, joko vaatekaappia tutkittaessa tai niitä uusia asusteita/asukokonaisuuksia hankittaessa. Kaikille varmaan on tuttu tunne se, että kun sovituskopissa katsoo itseään peiliin, löytää vain ne ongelmakohdat, mutta pukeutumisneuvojana minä katson niitä asiakkaan hyviä puolia, mitä kannattaa korostaa ja miten mittasuhteet saadaan näyttämään juuri sinulle sopiviksi. 
Eli nyt jos haluat uusia tuulia, niin luokaamme niitä yhdessä, tarkasti miettien ja myös niitä vaatekaappeja tutkien.
Kevättä odotellen: TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti