Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

maanantai 25. tammikuuta 2016

Remonttia !




Eilen laitoin, että TyyliSiskon korupajaan tehdään remonttia, nyt te tietysti ajattelette, että siellä pyörii monta työmiestä? Yksi repii tapetteja, toinen paklaa seiniä ja kolmas avaa maalipurkkia. Sanottakoon nyt, että on pieni huone jossa pitäisi aina tehdä koruja, mutta yllätäin kuitenkin kaikki helmet ja muut materiaalit levittäytyvät pitkin olohuonetta ja tuskailen taas, että kaikki on levällään. Jälleen kerran päätän, että nyt tämä kaaos saa riittää ja siirrytään todellakin tekemään sinne pieneen työhuoneeseemme, mutta koska tämä tapahtuu? Sitten kun se ns. työhuone on remontoitu ja kukahan sen mahtaa remontoida? No ei todellakaan niitä kolmea työmiestä näy missään. Todellisuus on, että itse olen nenänpäätä myöten maalissa, vaatteista puhumattakaan. 




Mieheni laittaa lattian sitten vielä järjestelemme kaikki siistisi paikalleen. Vaihdan verhot ja sisustan hieman työhuonetta. Sitten kaiken tämän jälkeen me varmasti teemme siellä pienessä työhuoneessamme niitä uusia koruja. Kauanko tämä meidän "remppa" kestää? Se jää nähtäväksi, mutta kivaa on taas alkaa maalata ja suunnitella.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti