Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 2. tammikuuta 2016

Mitä miettii nainen v. 2016


Naisen katse on kaukaisuuteen,mitä tuo tullessaan v. 2016. Tuoko se rakkautta, niin kuin jokainen meistä haluaa? Jos tarkemmin miettii, onko sitä jo tällä kuvan naisella? Osaako yleensä ihminen arvostaa lähellä ja ympärillänsä olevaa rakkautta? vai pitääkö sitä itsestään selvänä? Ehkä nainen on menettänytkin tosi rakkautensa ja huomaa sen vasta liian myöhään.
Miettiikö nainen kuvassa menetettyä aikaansa jonka olisi voinut elää toisin? Onko nainen yksinäinen kulkija, joka ei silti tunne olevansa yksinäinen?
Katseleeko nainen autoa joka ajaa pois ja ajattelee, että näkeekö enää koskaan rakastansa? Onko naisen katse kauniin hatun alla hymyilevä vai onko hän surullinen? Katseleeko hän alla olevaa pariskuntaa jotka usein istuvat siinä? Onko nainen ostanut juuri uuden hatun ja sovittelee sitä? 
Kuvasta saa monta pientä tarinaa ja kysymystä, aivan kuin elämästäkin. Jokainen meistä kulkee omaa polkuansa. Tärkeää on, että sinä juuri itse hyväksyt oman polkusi. Nauti siitä jos se antaa sinulle rakkautta. Iloitse myös läheisistä ympärilläsi ja ystävistä jotka olet polullesi saanut. Jos polullesi annetaan sairautta, katkeruutta tai vihaa, muista silloinkin jaksaa eteenpäin ja katsoa sinne tulevaisuuteen, johon tämän kuvan nainenkin on katseensa luonut.
Hyvää alkavaa vuotta 2016 toivottaa TyyliSiskon poppoo<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti