Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

perjantai 26. helmikuuta 2016

Asiakkaani vaatekaapilla




Tätä asukokonaisuutta Kaisu pitää usein erilaisissa tilaisuuksissa.
Hän kietaisee usein huivin kaulaansa ja mielialan mukaan huivi voi olla värikkäämpikin.  Matalat kengät joilla on hyvä kävellä.











                                                                                   


                                                                     


Tämä mekko sai uutta ilmettä ja kokonaisuutta kun Kaisu puki tämän farkkutakin. Hän ei ollut käyttänyt ennen tätä asukokonaisuutta ja piti tästä kovin itsekin. Värit sointuvat hyvin yksiin ja ovat Kaisun värejä.

















Tämä kukkamekko on Kaisun lempimekko. Tähän myös ehdotin samaa keltaista farkkutakkia, näin loimme taas uuden asukokonaisuuden. Värit sopivat todella hyvin.



















Kaisu viihtyy hyvin myös neuleissa. Hänen vartalonmuotonsa on kulmikas päärynä eli vyö ei ole välttämätön, mutta hän tykkää käyttää sitä juuri tämän neuleen kanssa. Ruutuhame näytti hyvän mittaiselta ja puki Kaisua.



















Tiukkaan kudottu kangas ja väri luonnonvalkoinen, huivi vielä viimeistelee kokonaisuuden. Tätä mekkoa Kaisu käyttää kesäisin paljon.




















Tämä vaaleansininen ei ole hyvä, mutta siihen voisi laittaa vaikka kissankellonsinisen huivin kaulaan. Rohkeampi valinta olisi vaikka oranssi josta Kaisu pitääkin.



















Tämä asukokonaisuus ei myöskään ole väriensä puolesta sopiva, mutta tätä voisi myös tehostaa huivilla joka on omaa väriä. Asukokonaisuus sopii muuten Kaisulle ja on nuorekas.




1 kommentti: