Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 18. helmikuuta 2016

Kevään trendit 2016

Merimiesmuoti ei taas kauan pysynyt poissa, liikkeissä näkee, että raitapaidat ovat taas saapuneet ja tummansiniset housut, hameet ja takit. Varsinkin takeissa on merimiesaiheisia nappeja, isoja kullanvärisiä. Paljon nyt myös yhdistellään esim. sinivalkoraitaiseen mekkoon vaikka oranssiset kengät ja laukutkin ovat nyt värillisiä.
Aivan erilaista kevään muotia on sitten todella romanttiset asut. Pitsi on todella nyt in sitä näkee vaatteissa, mutta myös asusteissa. Paljon käytetään myös verkko ja reikäpitsejä joita laitoinkin merkille kun liikkeissä tein taas niitä " näyteikkunaostoksia".
Liikkeissä näkee myös nyt aivan uutta mittaa hameille. Midi on ihan hieno, mutta sen kanssa kannattaa olla varovainen ja säilyttää mittasuhteet oikein. Tämän kevään midissä on kuitenkin vartaloa mairittelevia leikkauksia ja erittäin kauniita materiaaleja ja kuoseja. Sinun kannattaisi valita midi jossa on korkea vyötärö ja siihen yhdistää lyhyt yläosa ja kengissä kannattaa olla myös tarkka. Nilkkasaappaat voit unohtaa ellei sääresi ole todella pitkät. Voit huoletta käyttää vaikka mataliakin kenkiä, saapikkaita tai korkeakorkoisia kenkiä. Mieti kuitenkin mikä sopii sinulle parhaiten.
Jos mikään ei näistä trendeistä miellytä sinua, niin kaupan hyllyiltä löytyy myös ihana hillitty nude, mutta jos se ei sovi sinulle värinä yhtään, niin ainahan sitä voi piristää huivilla joka on omasta väripaletistasi. Mistäkö tiedät omat värisi? Sitten vaan TyyliSiskoon yhteyttä, niin katsotaan mitkä ovat juuri sinun värisi. Pitsistä voisi sanoa vielä sen verran, että sen ei tarvi olla välttämättä niin romanttista se voisi olla myös vähän dramaattisempaakin. Tähän taas vaikuttaa tietysti taas sinun oma pesoonasi, oletko naisellinen vai dramaattinen vai joku muu? Tyylipersoonallisuutesi kertoo sen.
Muotiliikkeissä näkyi myös paljon yhdistettynä vähän kaikkia eli todella paljon värejä joita oli taitavasti "sekoitettu" keskenään kukkaa, ruutua ja raitaa ja vaikka yksiväristäkin. 
Kuitenkin taas on tärkeää muistaa, että ei ole pakko mennä trendien mukana vaan tärkeää on, että olet taas itsesi näköinen ja sinusta tuntuu hyvältä. Kaikista kauheinta on se, että yrität olla jotakin muuta mitä todellisuudessa olet ja mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi.
Valituiksi sanoiksi haluan laittaa Giorgio Armanin lauseen: "Ero tyylin ja muodin välillä on laatu"
terv. TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti