Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 11. helmikuuta 2016

Ystäväpariskunnan tulevat häät !

Häät on aina ihana asia ja on tärkeää, että häistä tulee juuri hääparin näköiset, ideoita tulvii varmaan joka puolelta, mutta viimeisen sanan kuitenkin sanoo aina morsian ja sulhanen. Minulla on ollut suuri kunnia olla mukana näissä järjestelyissä ja jo viimevuoden puolella kävin morsiamen kanssa katsomassa pukuvalikoiman. Morsiammelle oli selvää, että puku ei ole valkoinen eikä tule huntua. Löysimme morsiamen vartalolle ja hänen tyylilleen sopivan ja muutenkin todella kauniin puvun. Samalla kertaa valitsimme myös asusteet. SisKai teki tilaustyönä upean pukukorun johon morsian oli tyytyväinen. Ennen näitä kaikkia ostoksia oli TyyliSisko tehnyt morsiamelle värianalyysin, että morsian olisi täydellisesti omassa väripaletissaan.
Tietysti TyyliSisko auttoi myös sulhasen asuvalinnassa ja sen voin kertoa, että tällä kertaa tuleekin vähän erilaista.
Lupasimme mieheni kanssa suunnitella ja tehdä kutsukortit ja ne ovatkin jo lähteneet sovitussa ajassa. Samoin myös autamme häätalon suunnittelussa ja koristelussa. Olen todella iloinen, että saan toimia kaasona näissä tulevissa häissä. Häiden jälkeen näemme kuvia pariskunnasta, vieraista, häätalosta, kirkosta ja kaikesta ihanasta mitä hääpäivänä tapahtuu.
Terv. TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti