Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äidit

Me Äidit olemme huolehtivaisia ja ymmärtäväisiä. Kun lapsemme ovat pieniä, niistämme nenät ja puhallamme, kun lapsemme satuttaa itsensä. Kuljemme tarhatiet ja myöhemmin koulutiet. Iloitsemme jokaisesta hetkestä lapsemme kanssa, olemme turvana kun lapsemme sairastaa. Äiti on tukijoukkueena silloinkin kun lapsi harrastaa, äiti kannustaa ja jättää vaikka omat harrastuksensa pienemmälle, että saa nähdä lapsensa ilon kun hän esiintyy, tanssii balettia, pelaa jalkapalloa, mitä tahansa hän harrastaakin, niin äiti on mukana.
Lapsemme alkaa kasvaa ja tulee aikuiseksi, valmistuu ammattiinsa, äiti on silloinkin etupenkissä kyyneleet silmissä ja onnellisuus näkyy äidin silmistä. Lapsemme saa ensimmäisen työpaikan, niin äiti haluaa ehdottomasti kuulla siitä ja ymmärtää silloinkin jos työssä on vaikeaa tai tuntuu, että tämä työ ei olekan se oikea. Jos lapsellamme ei ole työtä, niin äiti on se joka halaa ja kannustaa, että kyllä se työ löytyy. Jos elämässä, työssä tai rakkaudessa ei menekän niin kuin on suunnitellut ja on tullut ylitsepääsemättömiä esteitä, niin äiti kuuntelee ja ymmärtää, auttaa eteenpäin ja halaa. Toiset lapsistamme löytävät paikan elämässään ja toiset lapsistamme etsivät, haparoivat, mutta silloin on tärkeää, että juuri äiti on siinä lähellä. Joskus me äidit hössötämme aivan liikaa ja lapsistamme tuntuu, että he eivä kestä meitä, mutta me teemme sen kaiken rakkaudesta ja haluamme olla juuri niitä äitejä jotka vaälittävät lapsistaan koko elämänsä ajan, silloinkin kun elämä oikein musertaa ja päättää näyttää varjopuolensa. Me vietämme tänään Äitienpäivää, mutta todellisuudessa meillä on jokainen päivä Äitienpäivä, sillä meitä tarvitaan koko ajan, silloinkin kun lapsemme ajattelee selviytyvänsä yksin, niin olemme taustalla.
Hyvää Äitienpäivää Teille kaikille Äideille!

1 kommentti:

  1. Voi mikä ihana kirjoitus.Sisko! Miljoona kiitosta kaikkien äitien puolesta!

    VastaaPoista