Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

tiistai 17. toukokuuta 2016

Analyysit sinulle

Analyyseissä haluan luoda sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden jossa todellakin keskitytään sinuun. Mitkä ovat sinun värisi, mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi ja mikä on sinun vartalonmuotosi. Kaikista näistä analyyseistä tulet saamaan kansion. Myöhemmin voin katsoa vaatekaappisi, mitä sinne pitää lisätä tai ottaa pois ja minkä vuoksi. Analyyseillä saat vielä vahvuuden omasta minästäsi vaikka varmasti jo tiedätkin mikä sinulle sopii. Yhdessä voimme keskustella ja jos haluat elämääsi muutoksia tyylin suhteen, niin voimme ottaa niitä pienin askelin. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan tähän TyyliSiskon analyysiin. 
Kysele rohkeasti lisää os. tyylisisko@gmail.com



Analyysit Sinulle                                 16.05.2016


Hei tehdäänpä sinulle värivuodenaikasi ja tyylipersoonallisuustesti, josta saat myös mukaasi värikartan ja tiedot tyylipersoonallisuudestasi. 
Lisäksi yhdessä katsomme värikansiotani, mitkä värit pukevat sinua.
Tyylipersoonallisuustestissä käymme läpi sinun tyylisi, oletko klassinen,naisellinen jne. vai oletko ripaus kaikkia.Teen sinulle oman kansion
jossa on värianalyysisi sisältäen värikarttasi ja tyylipersoonallisuustestisi sisältäen selostuksen sinun tyylistä / tyyleistä.  
Nämä edellämainitut saat hintaan 50 euroa (Kokemäeltä 50 km säteellä ilman matkakuluja).



Jos haluat vartalonmuotomittauksen, saadaan selville kuulutko kaareviin vai kulmikkaisiin. Käymme läpi mitä se pitää sisällään, mitkä materiaalit ja leikkaukset pukevat sinua parhaiten ja mitä sinun kannattaa ottaa huomioon ostoksille lähtiessäsi. Myös tästä analyysistä saat tiedot kansioosi. Lisäksi minulla on iso taulu josta käymme vielä läpi sinun vartalonmuotosi. Katsomme myös luustonrakenteesi ja avaan sen sinulle mitä se tarkoittaa vaate/asuste valinnoissasi. Tämän vartalomuotomittauksen sisältäen luustorakenteesi saat hintaan 40 euroa (Kokemäeltä 50 km säteellä ilman matkakuluja).

Tähän kaikkeen sinun olisi hyvä varata riittävästi aikaa noin 2-3 tuntia.

Voit myös kysyä yksittäishintojani esim. värianalyysi pelkästään jne.

Jos tulen kotiisi  tekemään analyysit, voimme myös katsoa vaatekaappisi sisällön, pitäisikö jotakin ottaa pois vai lisätä mahdollisesti.
 
Tavataan analyysien merkeissä 
terv. TyyliSisko   p. 045 892 2288

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti