Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 26. toukokuuta 2016

Luovuutta kerrakseen

Mariann S. Saebjørnsen on norjalainen kuvatiteilija ja ostin hänen toisen värityskirjansa nimenomaan siksi, että kuvat oli hauskoja ja mielenkiintoisia ja hän on piirtänyt kaikki kuvat käsin. Olen nyt värittänyt kaksi eri kuvaa ja hurahdin täysin.
Myös hänen alkusanat saivat minut innostumaan tästä kirjasta ja haluankin laittaa sanasta sanaan nämä kirjan sanat.

Muutama sana minulta sinulle !

Tämä on toinen värityskirjani sarjassa VÄRITÄ. Kaikki mitä näet on piirretty käsin. Pidän digitaalisen näytön äärellä työskentelemisen sijasta enemmän tunteesta, jonka kosketus paperiin antaa - ihan kuten sinäkin värittäessäsi.
Toivon sinulle tuntikaupalla mukavia värityshetkiä. Itse kuuntelen usein äänikirjoja tai musiikkia, kun piirrän ja maalaan. Välillä taas hiljaisuus tuo inspiraation. 

Ajatukset lentävät. Tuntuu hyvältä istua omalla, pienellä keitaalla. Se auttaa löytämään voimia ja iloa hektiseen arkeen. Elämme maailmassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti ja tehokkaasti. Kaikki mitataan tuloksen mukaan. Onnistumispaineet eivät silti siitä: vähene. Läsnäolo hetkessä avaa silmäsi: voit nähdä asioita uudesta kulmasta. Suhtautuminen suorittamiseen helpottuisi, jos useammat ymmärtäisivät, että tekeminen vie aikansa.
Toistan siis kyllästymiseen opiskelijoilleni - aikuisille ja lapsille, ja nyt sinulle:

MUISTA! Prosessi on tärkeämpi kuin lopputulos!

Luovin terveisin. Mariann S. Saebjørnsen

Viisaita sanoja tämä Mariann kirjoittanut ja mielikuvitus on vaan rajana kun värittää ja todellakin pysähtyy paikoilleen, suosittelen lämpimästi ja varmaan jatkossakin laitan näitä kuvia. kun olen saanut valmiiksi ja taidampa laittaa tarinaakin kuvasta. Varmasti jokainen meistä tekee omanlaisia värityksiä, ei ole olemassa yhtä tapaa eikä oikeata. Jokainen on oma luova persoonansa aivan kuin nämä kuvan naisetkin.
terv. TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti