Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 31. joulukuuta 2016

"Nurkassa"

Vanha vuosi on "niskattu" nurkkaan jäljelle jäi muistot joita säilytämme sydämessämme. Avaamme uuden lehden elämässämme ja hiljaa toivomme, että alkava vuosi toisi enemmän iloa, rakkautta ja taakse jäisi itkut, pettymykset ja murheet. Kuljemme pystypäin ja itsevarmana eteenpäin taaksemme katsomatta. Otamme vastaan kaiken mitä vuosi 2017 meille antaa. Jokainen voi tarkastella sisällään sielussaan tekisikö jotain toisin, tärkeää on kuitenkin, että mitä tahansa teetkin, niin olet sinut itsesi kanssa.
Varmasti vanha vuosi antoi meille taas paljon ajattelemisen aihetta ja mielessämme mietimmekin; opettiko se jotain? Täydensikö se edellisen vuoden vai yllättikö totaalisesti?Vuoden aikana ehtii meille jokaiselle tapahtua monenlaista, mutta tärkeää on, että uskomme itseemme ja omaan tiehemme jota kuljemme. Samme olla onnekkaita, kun rinnallamme on rakkaita läheisiä joista saamme tukea jos meidän pitää välillä nojata. Ystävät ovat myös tärkeitä polullamme jota kuljemme ja muistakaamme, että meidän pitää myös antaa sitä tukea ja turvaa läheisillemme.
Muistetaan olla onnellisia jokaisesta hyvästä päivästä joita tiellemme osuu ja jatkaa sitkeästi eteenpäin jos polullamme on kiviä. Joskus tuntuu, että jokin sama asia vaivaa mieltämme vuodesta toiseen ja emme saa sitä mielestämme vaikka kuinka yrittäisimme? usein itsekin pohdin näitä asioita ja ajattelen, että näinhän se pitää mennä on vaan ihmisiä, tai asioita jotka seuraa sinua ja välttämättä ne ei ole hyviä asioita, mutta silloinkin kannattaa vaan jatkaa polkuansa eteenpäin ja tutkia niitä kiviä tai harmeja jotka jostain syystä osuu taas kohdallesi, sillä juuri nämä kasvattavat sinusta sen ihmisen joka olet tai haluat olla. 
-sv-
 
Toivomme teille kaikille muistorikasta ja rakkauden täyteistä Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti