Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Naisen ja miehen eroavuus rannalle lähdettäessä

Nainen tekee lähtöä rannalle ja ottaa mukaansa kaiken tarpeellisen: Hänellä on aurinkolasit, aurikorasva, tietenkin suojana kaunis hattu ja päälleen hän pukee kauniin kesämekon. Nainen laittaa jalkaansa vielä kauden viimeistä muotia olevat kesäsandaalit tai ihanat "blimblim" tossut. Tietysti naisen rantakassista löytyy myös huulirasva, huulipuna, harja ja kynsisakset. Naisella löytyy myös laastaria ja buranaakin pitää olla mukana varmuuden vuoksi ja todellakin paljon raikasta vettä. Rantakassissa pitää olla myös varavaatteita, toiset kengät ja tietysti myös sateenvarjo ja pieni neuletakki joka suojaa olkapäät jos sää yllättää. Tottakai rantakassissa on myös pyyhe ja ne pienen pienet bikinit. Nainen on valmis lähtemään rannalle ja jos vielä innostuu niin vaikka shoppailemaan kaupungille kun on ottanut aurinkoa tarpeeksi, sillä nainenhan tietää, että aurinko vanhentaa ja sitä pitää ottaa varovasti.
Mies lähtee rannalle hänellä todennäköisesti on mukana uimahousut, pyyhe ja ne on yleensä jossakin muovikassissa, kun taas naisen kassi on ihana rantakassi joka näyttää tyylikkäältä.
-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti