Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

TyyliSiskon työkenttä laajenee

Nyt sitten vihdoinkin voin paljastaa salaisuuden. Olen innoissani jo muutaman kerran vihjaillut, että minut löytää huhtik. 7 päivä Pukeutumisneuvojana ihanasta vaateliikkeestä eli aina perjantaisin klo 12.00-17.00.
Odotan mielenkiinnolla mitä elämä tuo tullessaan ja mukavasti on saanut tämän vuoden muutenkin alkaa on ollut värianalyysejä ja vaatekaappien tutkimista ja ihania naisten iltoja. Olen saanut työni puolesta tutustua monenlaisiin ihaniin ihmisiin ja haasteitakin on riittänyt.  Nyt "hypätään" jälleen uuteen haasteeseen ja paikka johon menen on kiikoisissa abc:n pihapiirissä oleva Kukka -ja Lahjatalo Kultalyhty. Tässä liikkeessä todellakin myydään lahjatavaraa ja tehdään ihania kukka-asetelmia, mutta liikkeen sisällä on myös vaatteita ja asusteita. Kannattaa poiketa jos haluat löytää itsellesi jotakin persoonallista ja lisäksi liikkeestä löytyy TyyliSiskon "uniikki" korut.
Nämä kyseiset vaatteet tässä kuvassa ja asusteet ovat juuri tästä liikkeestä. Tervetuloa katsomaan ja ostamaan  Sinulle tämän kevään juhliin tai arkeen sopivaa päälle pantavaa!
terv. TyyliSisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti