Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Upea kuvauksellinen Piia


Piia oli TyyliSiskon luona värianalyysissä. Ensin katsoimme hänen tyylipersoonallisuuden ja Piialle tuli "vahvasti" luonnollinen ja hän sanoikin, että pitää paikkansa hän pukeutuukin yleensä rennosti ja kun hiuksissa on hyvä leikkaus ja väri, niin hänen ei tarvi niitä laittaa ja tässä kuvassa näkyykin hyvin miten onnistunut on väri ja leikkaus. 
Piian väribaletiksi tuli tumma syksy ja tämä huivi onkin väreiltään ihana Piian kasvoja vasten. Puhuimme siitä, että kun Piia lähtee ostoksille hänen on aina hyvä muistaa ostoksilla ollessaan kultaisia pohjasävyjä ja juuri tummat mausteiset värit pukevat häntä.
Piia sanoikin, että nyt vaatekaapin sisällön tutkiminen, mitä sieltä löytyy ja mahdollisesti myös uusien vaatteiden ja asusteiden ostoon. 
Meillä oli mukava iltapäivä ja varmasti tapaamme vielä pukeutumisen merkeissä. Kiitos Piia !
terv.TyyliSisko











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti