Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 26. toukokuuta 2018

Missä haluaisit olla juuri nyt?

Mikä on teidän ihanin paikka? Onko se hiljaisuuden hetki jossakin joenrannalla jossa sielu lepää? Vai onko se jossakin suuressa kaupungissa hirveässä hälinässä? Tai onko se jotakin näiden välistä? Jokaisella meillä on se oma paikkamme jossa nyt haluamme olla juuri tässä hetkessä. Kaikilla se ei ole mahdollista toteuttaa, mutta pistäkää silmänne kiinni ja antakaa ajatuksenne voiman viedä teidät juuri siihen paikkaan missä haluaisitte olla. 
Pysähtykää hetkeksi haaveilemaan vaikka teillä olisi nyt mikä tahansa juttu kesken. Antakaa ajatuksen virran kulkea ja täyttää sydämenne. Hengittäkää syvään ja pumpatkaa ilmaa ja päästäkää se valloilleen aivan kuin nuori varsa kevät laitumella. Tuntekaa se tunne joka teitä kuljettaa siihen teidän paikkaanne ja teidän hetkeenne. Olkaa hetki hiljaa ja levätkää ajatuksienne kanssa, nauttikaa !
Palatkaa hitaasti takaisin, mutta muistakaa ottaa talteen jokainen ääni, sana, kosketus mitä se ikinä onkaan ja tallettakaa se omiin salaisiin hetkiinne joista voitte aina uudelleen ammentaa voimaa silloin kun sitä eniten kaipaatte.

-sv-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti