Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

lauantai 26. toukokuuta 2018

Yllätyksiä luvassa

Onko teitä koskaan yllätetty "isosti" , se tunne kun tajuaa, että on tärkeä ihminen ja elämässä toteutuu suuri haave jota on haaveillut jo pitkään. Ihanaa että elämässä on tälläisiä salaisuuksia joista haluan pitää vielä tiukasti kiinni, mutta kun sen aika on niin huudan sen koko maailmalle.Tuskin maltan odottaa, kun saan kertoa siitä täällä blogissani.
 Te kaikki ihanat ihmiset jotka olette seuranneet näitä tarinoitani, olen nöyrästi kiitollinen ja edelleen ihmeissäni siitä valtavasta määrästä ja kivoista palautteista joita olen saanut TyyliSiskon sähköpostiin. Ilokseni huomasin, että uusia maita on tullut lisää ja nyt blogiani seuraa jo 37 maata ja se on huikeaa. Tästä on hyvä jatkaa meidän yhteistä matkaa yhdessä. Tämä blogini on ollut minun "henkireikä" monellakin tapaa ja edelleenkin kirjoittelen tänne muustakin kuin tyylistä, muodista. 

-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti