Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 10. marraskuuta 2016

Hymyiletkö peilikuvallesi ?

Tyyli lähtee juuri sinusta itsestäsi, tärkeitä asioita on muistaa miten kannat itsesi, olet ryhdikäs ja vaate joka on sinun päälläsi on juuri sinun persoonaasi sopiva. Jos joku vaate sopii toiselle, se ei välttämättä sovi sinulle ja toisinpäin. Usein näemme kaupungilla, teattereissa ym paikoissa naisia joilla on aivan liian pienet vaatteet. Hameessa on paljon ryppyjä, älä sorru ostamaan liian pieniä vaatteita, ne eivät hoikenna sinua. Naisen ei kannata tuijottaa liikaa koko numeroita, unohda ne ja ajattele, että se on hyvä sinun päälläsi eikä piukota mistään. Tietysti on tärkeää myös, että kankaan materiaalit ja värit pukevat sinua. Minä eat Pukeutumisneuvoja autan mielelläni juuri näissä asioissa. Varmasti sinulla on jo vahva oma tyylisi, mutta voisimme vielä yhdessä pienin askelin katsoa haluaisitko kenties jotain uutta? Eat Pukeutumisneuvojana katson myös sinun mittasuhteesi. Hyvä on muistaa, että täydellistä naista ei olekaan, meillä kaikilla on meidän virheemme ja harva nainen on tyytyväinen omaan vartaloonsa. Sinun on tärkeää muistaa korostaa itsestäsi niitä parhaita puoliasi ja tuoda juuri niitä esiin. Myös liian iso vaate ei ole kaunis eikä korosta vartaoasi ja tyyliäsi. Isosta vaatteesta voi tulla liian raskas vaikutelma.
Me naiset myös rakastamme pitkiä hiuksiamme ja helposti jäämme siihen, että vuodesta toiseen ne ovat samanlaiset. Asiakkailleni olen korostanut sitä, että pitkät hiukset vanhentaa varsinkin jos ne ovat yli 50 vuotiaalla. Nuorekas leikkaus ja hyvä väri tekee ihmeitä sinussa ja todellakin myös nuorentaa. Tottakai on naisia jotka eivät luovu pitkistä hiuksistaan, mutta kannattaisi silloin pitää niitä kauniisti kiinni, kaunis nuttura on varmasti aina parempi vaihtoehto kuin hiukset olkapäillä. 
Naisen ei kannata myöskään unohtaa silmälaseja jos niitä käyttää. Kannattaa miettiä tarkaan malli ja väri ja myös koko on tärkeä.
Jos haluat vielä ripauksen uskallusta ja rohkeutta, niin autan mielelläni sinua. Tehdään yhdessä matka sinun kanssasi uuteen tyyliisi pienin askelin, ei isoilla harppauksilla, juuri niinkuin sinä haluat. Ehdotan Sinulle asioita, mutta kunnioitan asiakastani ja kuuntelen ja annan aikaa juuri sinulle.
Tyylissä kaikista tärkeämpää on mielestäni, että olet itsesi näköinen, vaate tuntuu kuin se olisi oma ihosi ja todella tärkeää on, että sinulla on hymy huulillasi kun katsot peiliin. Tietysti on hyvä muistaa, että hymy muutenkin antaa sinulle anteeksi sinun mahdollisia ryppyjäsi, sinut muistetaan kun kuljet kaupungilla. Olet rohkea ja oman tiesi kulkija ja näytät  upealta ja hymyile, hymyile! valloitat kaiken ympärilläsi!
Toivon, että tapaamme pian, tehdään yhdessä sinulle, sinun näköisesi tyyli pienin askelin!

Terv. TyyliSisko  045 892 2288

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti