Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 3. marraskuuta 2016

Uuden oppimisen ihmeitä


En tiedä mikä ihmeen vimma on nyt iskenyt minuun, kun selailee vanhoja lehtiä ja tyylejä. Ehkä se johtuu siitä, että käsityön arvo on noussut vanhemmiten. Itse en ole ollut kova tekemään käsitöitä, mutta muistan kyllä miten äiti aina kotona jotakin neuloi meille lapsille. Nyt kun itsellekin on tullut tota ikää, niin kas kummaa, sitä haluaa oppia koko ajan uutta ja tehdä omille lapsilleen ja lapsenlapsilleen pieniä yllätyksiä. Sitä haastaa itsensä, ennen jos jotakin ei oppinut, niin sitä ei ollut kärsivällisyyttä vaan se käsityö jäi tekemättä. Ikä tuo viisautta ja kärsivällisyyttä. 
Tässä taannoin opettelin yhtä virkkausmallia ja siinä  ei ollut mallipiirrosta, niin voin kyllä rehellisesti sanoa, että riistettyä tuli monta kertaa, mutta sitkeästi aloin vaan aina uudelleen ja lopulta käytin "maalaisjärkeä" ja onnistuihan se lopultakin. 
Miten pienestä sitä voi olla tyytyväinen, minä osasin ja onnistuin. Meidän pitäisi olla useammin tyytyväisiä itseemme jos opimme uutta tai vaikka vain selviämme jonkun raskaan asian yli. Mukavia ihania syksyisiä iltoja käsitöiden parissa. Nauttikaa niistä ihanista hiljaisista hetkistä, poltelkaa paljon kynttilöitä ja antakaa mielenne levätä kiireittene keskellä. 

-sv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti