Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

perjantai 30. lokakuuta 2015

Anylyysit Sinulle

Hei tehdäänpä sinulle värivuodenaikasi, josta saat myös mukaasi värikartan. Lisäksi yhdessä katsomme värikansiotani, mitkä värit pukevat sinua. 

Jos haluat vartalonmuotomittauksen, saadaan selville kuulutko kaareviin vai kulmikkaisiin. Käymme läpi mitä se pitää sisällään, mitkä materiaalit ja leikkaukset pukevat sinua parhaiten ja mitä sinun kannattaa ottaa huomioon ostoksille lähtiessäsi. Myös tästä analyysistä saat tiedot kansioosi. Lisäksi minulla on iso taulu josta käymme vielä läpi sinun vartalonmuotosi. Katsomme myös luustonrakenteesi ja avaan sen sinulle mitä se tarkoittaa vaate/asuste valinnoissasi.

Tyylipersoonallisuustestissä käymme läpi sinun tyylisi, oletko klassinen,naisellinen jne. vai oletko ripaus kaikkia.

Tähän kaikkeen sinun olisi hyvä varata aikaa 3-4 h.

Nämä yllämainitut pakettihintana olisi 140 € ja saat siitä myös mukaasi värikarttasi ja kansion jossa analyysisi on mustaa valkoisella.

Voit myös kysyä yksittäishintojani esim. värianalyysi pelkästään jne.

Voin myös tulla kotiisi  tekemään analyysit ja voimme myös katsoa vaatekaappisi sisällön, pitäisikö jotakin ottaa pois vai lisätä mahdollisesti.

Tavataan analyysien merkeissä 
terv. TyyliSisko   p. 045 892 2288

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti