Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

perjantai 9. lokakuuta 2015

Sensuelli Irmalla oli hetki aikaa kuvauksiin



TyyliSiskon malli hetken paikalla. Mallini halusi aloittaa salaperäisesti mallin työnsä. Hän rakastaa ylikaiken hattuja ja niiden taakse pääseekin mukavasti verhoutumaan. Lieneekö vielä vähän ujoutta?

Tyylikäs "pikkumusta" rohkealle naiselle!

Sensuelli Irma kantaa itsensä upeasti ja on vahvasti oman tiensä kulkija!










Upeat kirkkaanpunaiset nahkaiset korkokengät. Merkki on Ockoo ja koko
on 39. Kengät ovat kuin uudet! Hinta 40 € sisältää postikulut.






 
Persoonallinen "pikkumusta" koko L, moneen käyttöön asusteita muuttamalla. Mekko on edestä lyhyempi, pitenee takana. Mekon materiaali on polyesteria eli ei rypisty helposti, pitää muotonsa ja kuivuu nopeasti. Mekko pitää pestä käsin 30 C.
Tähän pikkumustaan sopii TyyliSiskon mielestä vain rannekoru, koska puku on jo niin koristeellinen muuten. Vaihtamalla kenkiä, laukkuja ja koruja saat "pikkumustasi näyttämään aina uudelta. Tämän persoonallisen mekon saat hintaan 55 € postikuluineen.

tyylisisko@gmail.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti