Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

tiistai 20. lokakuuta 2015

Tänään tällaisia ajatuksia

Mikä on ihmisen elinkaari? Ensin olet pieni ja samassa silmänräpäyksessä saatat olla jo koulukiusattu. Elämä jatkaa kulkuaan, toisilla paremmin ja toisilla ei mitenkään. Hyvällä tuurilla voit päästä jotenkin eteenpäin, välillä hyvin, mutta monesti kompuroiden. Nouset ylös ja jatkat matkaasi. Usein ne jotka valittavat elämänsä kurjuudesta ei välttämättä ole edes nähnyt elämän varjopuolta. Moni voi ajatella miksi näin kirjoitan? hyvä on joskus jokaisen  meistä purkaa sydäntään ja ehkä juuri niille joilla elämä onkin hyvin ja he yht`äkkiä ymmärtävätkin, että tää elämä onkin ihan kivaa. Elämä ei välttämättä olekaan kurjaa, kuitenkin olet herännyt aamuun. Kaikilla ei ole helppoa, heillä ei ehkä olekaan enää sitä seuraavaa aamua ja sekin pitää hyväksyä.
Elämä ei aina ole reilua, mutta ehkä se onkin juuri niin, että oppiaksemme ymmärtämään kuinka hyvin kaikki on, antaa meille voiman huomiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti