Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tarkkailijat

                                                                                                                                                                  

 
 Siellä ne kököttää takan päällä! Pariskunta joka tarkkailee ympärilleen. 
He istuvat siellä, niinkuin olisivat siellä aina istuneet. Naisella kaunis pyhä "kretonki" päällä, oikein kukallinen. Hattukin viimeisen päälle kallellaan. Paljain varpain. Naisen hento olemus jäntevän miehen rinnalla.
Miehellä taas on hyvin rento Look, farkut ja toinen olkainkin tippunut ja sopivasti lippa vinossa. Yhdessä he siellä ihmettelevät maailman menoa. Tarkkailevat ja supisevat toisilleen: Ei ennen ollut noin kiire koko ajan. Nainen lisää: kaapissa oli vaatteitakin vähemmän, usein vain yksi pyhä "kretonki" joka löytyi, mutta tänään on toisin, muotia tulee ovista ja ikkunoista. 
Mies toppuuttaa: älä virka enempää, näin on hyvä. Me saamme olla täällä lämpimässä ja hyräillä meidän kaunista laulua toisillemme, jonka kuulimme silloin kun ensikerran tapasimme. Täällä vanhana on hyvä muistella ja nojautua toisiimme ja muistella elämäämme. Nainen nyökkää, asettelee vielä hattuansa, siirtää toisen jalkansa, että kukka "kretonki" laskeutuisi kauniimmin. Mies ottaa kiinni tiukemmin ja puristaa vaimoansa. Sinne takan päälle he jäävät istumaan ja haaveilemaan.

                                                                                                                                                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti