Tervetuloa TyyliSiskon sivulle


KULTALIITOKSIN Ilta-auringon kultaama hetki jää muistoihin kosketuksen lämpö iholle. Sydämen vahva tunne syvälle ajan hyräilevään tunnetilaan. Pysäyttää ajan kuljettaa mietteitä sydänalaasi lämpösiä lauseita pyyhit kyyneleitä. Mieleesi palaa herkät hetket ihanat odotukset. Ne kulkeutuvat sydämesi mielialaan. Rajattomien polkujen matkaajalle illan rauhaan, joka on kultaliitoksin sidottu _sv_

torstai 8. lokakuuta 2015

Matkalle lähtö


Rohkea Sensuelli Irma pukeutuu "heittäytymällä" haasteeseen ja hymyssä suin. Hän rakastaa ylikaiken myös kauniita korkokenkiä ja niitä löytyikin TyyliSiskon kokoelmasta muutamia.

                                                                                                                                                                                                     
TyyliSiskon malli on kiireinen nainen. Aina ei ehdi edes kunnolla pysähtyä. Niin kiire ei kuitenkaan koskaan ole, etteikö ehtisi punaamaan huuliaan.
Nopeasti vilkaisu peiliin ja hups! Missä laukku? Matkalle lähdössä, nopeasti hakemaan käsimatkalaukku, niin matka saa alkaa!

ps. mahtaako Sensuelli Irma paljastaa kasvojaan jo enemmän seuraavissa
kuvauksissa?
Se jää nähtäväksi?



 
Upeat lila/musta eläinkuosiset nahkaiset korkokengät. Nämä sopivat aina esim. "pikkumustan" kanssa, mutta saat myös upean kokonaisuuden jos vaikka kaapistasi löytyy harmaa kynähame. Kengät ovat dramaattiset jos haluat, että sinut huomataan, niin nämä on aina silloin hyvä valinta! Korkokenkien koko on 39 ja aivan uuden veroiset. Hinta postikuluineen on 35 €.

Todella erikoiset mustat nahkasaapikkaat, koko on 38 ja kengät miltei käyttämättömät. Huomioi varsi on tilava ja kauniit koristukset. Hyvä lesti vaikka on korkeat korot. Näiden nahkasaapikkaiden hinta postikuluineen on 65 €.









Rannekoru on SisKain mallistoa. Ruusukorut ovat olleet erittäin suosittuja. Jokainen on yksilö, koska SisKai tekee käsin ruusut, eikä voi tulla toista samanlaista. Ruusuja löytyy eri väreissä, mutta tämä oheinen koru on Sensuelli Irman kädessä. SisKain rannekoru lähtee Sinulle postikuluineen hintaan 32 €





SisKain omaa mallistoa oleva kauniit puuhelmet, joihin on käsin tehty kaksi mustaa ruusua. Sopii paitapuseron kanssa pidettäväksi, mutta on myös näyttävä neuleen päällä. Tämän korun saa SisKain mallistosta postikuluineen hintaan 45 €.                                                                                                                        


tyylisisko@gmail.com






                                                                                                                                                                    


                                                                                                               










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti